Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Ruimtesimulatie op interactieve adviestool

BEHANG-BESTELWINKEL

 

Behang-bestelwinkel

Innovatieve wandvormgeving met de "behang-bestelwinkel"

De "behang-bestelwinkel" is een interactieve adviseringstool, die de consumenten in staat stelt om zijn droombehang direct in een ruimtesimulatie te bekijken en zo een beter ruimte- en voorbeeldgevoel te krijgen.

Het programma is hierbij geheel gericht op het gebruik van toekomst-geörienteerde touch-systemen, om een intuïtieve bediening mogelijk te maken. Om tot een droombehang te komen, kan de vakadviseur samen met de consument parallel aan originele voorbeeldkaarten door het assortiment bladeren, of via het zoeken op trefwoorden, bestsellers of ruimtestemmingen tot een passend voorstel te komen. Zo kan men met weinig kliks door een assortiment van meer dan 5000 behangsoorten,randen en digitale drukartikelen bladeren. Vanaf januari 2013 kunnen ook nog alle verschillende productsoorten met elkaar in de ruimte worden gecombineerd.

Nog eenvoudiger wordt het zoeken naar behangsoorten met de optionele barcode-scanner. Er zijn meerdere werkwijzen: Als de barcode op de achterzijde van ons behangboek wordt gescand, gaat men direct naar de desbetreffende collectie-inhoud en kan men door de artikelen bladeren. Andere opties zijn het aflezen van de streepjescode op het label of op de stempels op de achterzijde van ons behangboek. Het gescande artikel wordt dan direct in de ruimtestemming gesimuleerd. De visualisatie wordt door verschillende ruimte- en lichtstemmingen afgerond, die met een veegbeweging via het beeldscherm kunnen worden gewijzigd.

De "behang-bestelwinkel" bevindt zich in een continue, verdere ontwikkeling om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Meer informatie en mogelijkheden voor een competent behangadvies met digitale media krijgt u in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op.

Ruimtesimulatie 1 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 2 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 3 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 4 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 5 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 6 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 7 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 8 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 9 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 10 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 11 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 12 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 13 op interactieve adviestool
Ruimtesimulatie 14 op interactieve adviestool