Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

DIGITALE CONCEPTEN

 

Digitale concepten

De handel in behang is tegenwoordig niet meer hetzelfde als enkele jaren terug. Inmiddels is duidelijk geworden, dat behang als decoratief product zeer goed online gepresenteerd en verkocht kan worden.

Welke stappen moet de traditionele vakhandel nemen om in deze veranderde tijd van concurrentie niet op hetzelfde pad te blijven?

Onze digitale concepten voor de behangklanten van de toekomst in een overzicht: 

 

Online productcatalogus New Walls

De website alleen voor desktop-PC's ontwikkelen is tegenwoordig niet meer voldoende. Daarom verschijnt onze online productcatalogus "New Walls" niet alleen in een nieuwe look, maar wordt deze ook geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Zo kan deze ook mobiel eenvoudig worden bediend en zo kan de bezoeker eenvoudig door de pagina's navigeren.

De online productcatalogus "New Walls" toont ons actuele assortiment zonder prijsinformatie en zonder koopoptie in vier talen en dient voor de A.S.- dealers als online adviesmiddel.

De mogelijkheid om daarbij meerdere wanden te voorzien van verschillende behangsoorten is compleet nieuw. Behang eenvoudig de passende uni of de passende strepen bij het geselecteerde patroon aan de wand of selecteer uit andere behangsoorten, die u eerder als favoriet hebt vastgelegd.

U vindt onze online productcatalogus onder newwalls.as-creation.com

1 Online productcatalogus New Walls, A.S.Création
2 Online productcatalogus New Walls, A.S.Création
3 Online productcatalogus New Walls, A.S.Création
4 Online productcatalogus New Walls, A.S.CréationKlanten-login

De optimale en snelle begeleiding van onze klanten is belangrijk voor ons. Daarom hebben wij de klanten-login gemoderniseerd.
Het design en de functionaliteiten hebben wij aan de standaards van de huidige tijd aangepast. Bij de klanten-login kunt u niet alleen uw bestellingen invoeren, maar heeft u nu ook de mogelijkheid om alle bestellingen van de laatste maanden in te zien - ongeacht hoe u uw bestelling bij ons hebt geplaatst.

Via het documentencentrum kunt u rekeningen en leverbonnen altijd weer opvragen. Alle productrelevante informatie kunt u in de tabbladen van het artikel en de collectie-informatie opvragen en daarbij handig online door de collecties bladeren.

Het bijwerken van de Mobile Shopping Tools, die al sinds de zomer door onze klanten wordt gebruikt, is eveneens onderdeel van de klanten-login.
Assortiment en prijzen kunnen geheel eenvoudig worden vastgelegd en de overeenkomstige QR-code kan hier gegenereerd en gedownload worden.

Meldt u onder login.as-creation.de aan of neem contact op met uw accountmanager.


1 Screenshot Klanten-login, A.S.Création
2 Screenshot Klanten-login, A.S.Création
3 Screenshot Klanten-login, A.S.Création
4 Screenshot Klanten-login, A.S.Création