Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

BEHANGADVIES

 

Overschilderbaar behang

A.S. Création biedt verschillende overschilderbare  vliesbehangsoorten aan, die door het aanbrengen van lak en/of dekkende verf individueel vormgegeven kunnen worden. De verschillende oppervlaktestructuren bieden daarbij talrijke mogelijkheden en bieden daardoor een goed alternatief voor standaard glas- of rauhfaser. Het overschilderbare behang van A.S. Création overtuigt niet alleen door een geweldige vormstabiliteit en hoge kras- en stootvastheid, maar beschikt bovendien over de eenvoudige, snelle en schone verwerkingseigenschappen van vliesbehang. 


Meistervlies

De behangsoorten van de collecties onder Meistervlies ProProtect kunnen op individuele wijze worden vormgegeven:

  • Het behang van de serie  Meistervlies Pro moet dekkend overgestreken worden, omdat de ondergrond anders doorschijnt. 
  • Door dekkend te overstrijken worden de driedimensionale effecten nog eens extra zichtbaar.

 

  • Onder Meistervlies Protect vindt u ook behangsoorten met een vormstabiele haptiek, die door hun krasvaste oppervlak bijzonder geschikt zijn voor veeleisende oppervlakken. Meistervlies Protect behang kan met dekkende verf voor de woning worden vormgegeven.  

 

  • Bij de producten van de serie Meistervlies Creativ gaat het om glasvezelvrij en vormstabiel vlies-structuurbehang, dat opvalt door de sterke structuren. Dit behang kan worden overstreken. 

 

  • Vooral de intrigerende en korrelige behangsoorten onder Meistervlies 3D creëren spannende atmosferen in de ruimtes in de woning. Ook deze behangsoorten kunnen worden overstreken en creëren bij slechts één laag al een spectaculair, meerkleurig effect.  

 

  • Bij ons MAKU-Vlies gaat het om een product, dat na grondige reiniging van het wandoppervlak, met dispersielijm op de wand kan worden aangebracht. Zo wordt een ideale ondergrond voor de volgende behangprocessen gecreëerd. MAKU-Vlies voorkomt het opkomen van behangnaden en werkt verder als spanningsbalans tussen de ondergrond en het behang. Naast deze puur technische toepassing kan het  MAKU-Vlies echter ook als vormgevend element worden gebruikt en worden overstreken.. 

 

Voor meer informatie over het gebruik van ons  MAKU-Vlies' volgt u deze link naar Voorbehandeling ondergrond.

Onze overstrijkbare behangsoorten zijn in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar:

Als «Eurorol» in 10,00x0,53 m en als «Grote rol» in 25,00x1,06 m.
Door de dubbele breedte van de grote rol zijn artikelen van dit formaat snel en eenvoudig met 50% minder naadvorming aan te brengen. Kenmerkend voor dit soort behang is het "Oververfbaar"-teken op het etiket van het behang.

 1 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Meistervlies ProProtect 4” van A.S. Création Tapeten AG
2 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Meistervlies ProProtect 4” van A.S. Création Tapeten AG
3 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Meistervlies ProProtect 4” van A.S. Création Tapeten AG
4 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Meistervlies ProProtect 4” van A.S. Création Tapeten AG