Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Motief van een fotobehang uit de collectie AP Digital
 

AP Digital - Wandbedekking die indruk maken

Buitengewone en hoogwaardige digitale drukken van Architects Paper

Architects Paper, het premium- en zakelijke merk van A.S. Création Tapeten AG, maakt niet alleen exclusief behang en handgemaakte unieke producten voor hoge eisen, maar ook hoogwaardige digitale drukken voor hotels, de gastronomische branche en winkels. Vooral bij boetieks zijn beton-, steen- of rotsstructuren als aantrekkelijke achtergrond voor de productpresentatie zeer populair. De formaten kunnen apart worden geselecteerd, naar wens worden ook motieven uit het repertoire van de klant geproduceerd.

Op de Heimtextil en in Keulen 2012 presenteerde Architects Paper voor het eerst een omvangrijke collectie digitale drukken voor de individuele wandbedekking. AP Digital inspireert met een breed spectrum aan motieven, daaronder sensationele (typo-) grafische designs, kaleidoscoopbeelden in de stijl van MyLumi en landschapsbeelden, luchtopnames, diermotieven en industriefotografie in de stijl van klassiek modern. Voor bijzonder effecten zorgen de met een speciaal proces bedrukte kunstzinnige grafische afbeeldingen, waarop bloemen, voorwerpen en tekens zijn te zien. De afzonderlijke elementen vormen zich over elkaar in verschillende kleuren en lagen. Afhankelijk van de spectrale kleur kan een kleurlaag dominant worden verwerkt.

De trend gaat nog steeds naar grote, individueel vervaardigde wandafbeeldingen. Onze collectie AP Digital toont dat alles mogelijk is met digitale druk. Met ons creatieve designteam en de modernste techniek kunnen wij voor elke klantenvraag een uniek product en kleine serie in de hoogte kwaliteit vervaardigen", verklaart verkoopmanager Martin Hisge. "En daarbij voldoen wij aan alle actuele zakelijke eisen. Wij drukken op PVC-vrij materiaal met geurloze latex-verven op waterbasis, die geen vluchtige stoffen aan de omgevingslucht afgeven,"

Geurneutraal drukken is ideaal voor gevoelige opstellingsomgevingen. De combinatie van de door Architects Paper gebruikte latextinten en PVC-vrij vliesbehang biedt geurneutrale wanddecoraties voor interieurs, die voldoen aan de GREENGUARD Children & Schools-Standard voor emissiearme producten in onderwijsomgevingen en die met het oog op VOC-emissies voldoen aan de AgBB-toelatingsprincipes voor gezondheidsgerelateerde bewerking van bouwproducten in interieurs.

 

Collectie AP Digital

Inhoud: 120 motieven
materiaal: verschillende vlieskwaliteiten
eigenschappen: moeilijk ontvlambaar, goed lichtbestendig, was bestendig, milieuvriendelijke, droog en restloos aftrekbaar
formaat: individueel bepaalbaar, levering in banen of op stuk, standaard breedte 100 cm

 


Ruimte-afbeelding 1 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 2 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 3 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 4 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 5 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 6 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 7 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 8 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 9 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 10 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 11 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 12 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 13 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création
Ruimte-afbeelding 14 van de Tapeten-collectie AP Digital van A.S. Création