Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.


Paul Bergmann. Berlin.

"Paul Bergman - Berlin” staat voor vrij denken en doen in een vrije stad. Een sterren-diner op straat, in skate outfit naar de opera, met een spuitbus een stuk eeuwigheid op de muur achterlaten. "Paul Bergman - Berlin” toont de nieuwe moderne Duitse woonstijl. Ongehoorzaam, zelfbewust, recht voor zijn raap - maar ook gevoelig, zacht en begripvol. "Paul Bergman - Berlin” verovert wanden en wensen met daadkracht en hartstocht. Romantische binnenplaats ontmoet Shabby Chic, Berlijnse hartelijkheid vult het coole karakter van een loft. "Paul Bergman - Berlin” brengt bijeen wat bij elkaar hoort.

 

Het stereotiepe personage “Paul” verbeeldt de trends uit de wereldstad Berlijn.

 

“Paul Bergmann“ stelt u hierbij het wonderschone Berlijn voor. Maar eerst krijgen we een indruk op wat voor manier een hipster uit Berlijn woont. 

Zijn thuis is een loft aan de Alexanderplatz, daar waar het gebeurt. Als het om inrichting gaat is “Paul” meer gericht op retro en industrial style. Bij hem is bijpassend behang in beton- of baksteen look favoriet. Alle meubels zijn een beetje geïmproviseerd, sommige heeft "Paul” op vlooienmarkten op de kop getikt en daarna zelf een beetje opgeknapt. Alles wat er oud en gebruikt uitziet fascineert hem op de een of andere manier.

En nu over Berlijn - een stad met veel geschiedenis. De Berlijnse muur, het Rijksdag gebouw en vele andere historische gedenktekens, waar je ook kijkt zie je sporen van de geschiedenis. Maar Berlijn staat ook bekend als “de stad van de vrije denkers”, door de jaren heen is deze wereldstad een hot-spot geworden voor creatieve geesten. En als gevolg daarvan is alles er zeer kleurrijk en levendig. Perfect voor een vrije geest als “Paul”. Zijn speciale tip is het RAW-gebied, hier is hij in het weekend meestal te vinden, want daar vind je de beste clubs en bars van de underground-scene.

Binnenkort zal hij u van meer insider informatie voorzien. 

 


 

 

 

 

 

 

 

Het behang van “Paul Bergman - Berlin” overtuigt door een natuurgetrouwe beton-look. Door een foamlaag met ongelijkmatig reliëf doet het bijzonder realistisch aan en maakt het de wand van elke woonkamer tot een echte blikvanger. De beton uitvoeringen in diverse kleuren verlenen uw kamer de onmiskenbare flair van “shabby-chic”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het steenbehang “Paul Bergman - Berlin” brengt het coole loft karakter van de grote stad naar uw eigen vier muren, en overtuigt met een aansprekende en natuurgetrouwe uitwerking in het vertrek. Woonkamer, slaapkamer of gang - ons steenbehang kent geen beperkingen, want het bekoort op een eigen manier in iedere omgeving.