Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 

 

Nils Olsson. Copenhagen. 

Zien wat “Nils Olsson - Copenhagen” ziet. Het oog beslist in alle rust met de focus op waarde, duurzaamheid en natuur.  “Nils Olsson Copenhagen” voelt de ijzige wind van de Oostzee, met de blik op de unieke Öresund brug. Van binnen het fijne gevoel van thuiskomen, veel meer dan een kort ogenblik van geluk. Een koele blik voor warme interieurs. Leven en wonen in het heden, dankbaar voor wat je hebt, en in harmonie met de dingen en de mensen om je heen. Woongeluk om te delen.

 

Het stereotiepe personage “Nils Olsson” verbeeldt de trends uit de wereldstad Kopenhagen. 
 

Goedendag! 
“Nils Olsson“ nodigt u uit om naar Kopenhagen te komen, en toont u zijn in Scandinavische stijl ingerichte huis.

Zijn bescheiden huis ligt aan de rand van de stad en is een kleine oase van rust. Aardse kleuren en hout-look verfraaien de wanden in verschillende grafische dessins. Hij hecht veel waarde aan natuurlijke eenvoud, daarom is zijn inrichting vrij minimalistisch.  Het liefste combineert hij aardse kleuren met moderne vormen en design.

Het belangrijkste wat u over Kopenhagen moet weten, is dat men er alles nonchalant benadert. Want daar gebeurt alles volgens het “hygge-principe”, wat zoveel wil zeggen als het ‘huiselijk’ maken. Stelt u zich een rustige avond voor met kaarslicht, dikke sokken, warme thee en goede vrienden. Het warme gevoel wat bij deze gedachten opkomt, heet "hygge” en is de Scandinavische manier van leven. Hierbij staat en valt alles natuurlijk met een passend interieur. 

Hier zullen wij u later nog meer bijzonderheden over vertellen!


 

 

 

 

 

 

 

 

Geometrische vormen in natuurlijke tinten. Laat u zich door het “Nils Olsson” behang met Scandinavisch getinte motieven inspireren. Het kleurenpalet loopt in een smaakvolle en harmonische samenstelling van lichtbeige via donkerbruin tot aan keurig grijs. Een lichte hout-look geeft het behang een krachtige uitwerking in een vertrek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met het motiefbehang van “Nils Olsson – Copenhagen“ krijgt u
een moderne, Deense stijl op uw wanden en brengt u
met in diverse kleuren uitgevoerde geometrische rechtlijnigheid
een esthetisch accent aan in het vertrek.