Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.


Lola. Paris.

“Lola - Paris“, mon amour! Leven, lachen en liefhebben in een trotse stad. Met een glimlach opstaan na de hele nacht gedanst te hebben, de zon boven de Seine op zien gaan, en zonder make-up naar de boulangerie. “Lola - Paris” is de interieur stijl voor trendsetters met hartstocht, voor degenen die nog durven te zoeken en te vinden - voor iedereen die af en toe gek wil doen. Bloemen van de Marché aux Fleurs, Haute Couture op de Champs-Élysées en loom leven horen bij de stijl van de Franse hoofdstad, die van zichzelf geen allure nodig heeft. "Lola - Paris” geeft de wanden de charme, de adem en de chic van de stad.

 

Het stereotiepe personage “Lola” verbeeldt de trends uit de wereldstad Parijs.

 

Bonjour! 

Hierbij zouden wij u graag willen ontvoeren naar het wonderschone Parijs van “Lola”.

Haar thuis bevindt zich in een oud gebouw in het hart van de stad. “Lola's” interieurstijl is modern en lieflijk, net zoals haar behang. Aan de ene kant heeft ze behangen met zoete bloemmotieven in zachte roze tinten, maar aan de ander kant toont ze moed door contrasterend behang met gestylde fotolijsten en fashion.    

“Lola” is bijzonder modebewust, en dat is ook op haar wanden terug te zien. Alles is netjes gehouden, maar met veel zorg uitgekozen. Geen ruimte voor overbodige tierelantijnen. Ze houdt het meest van zachte roze tinten en goudkleurige elementen. Wat voor haar in geen geval mag ontbreken, zijn een paar mooie verse bloemen. Die zijn bijvoorbeeld te vinden op de beroemde Marché aux Fleurs. Ze ruiken heerlijk en maken de decoratie perfect af.

Binnenkort neem “Lola” u een beetje mee door Parijs om u haar persoonlijke lievelingsplekken te laten zien. Dus wacht in spanning af!


Au Revoir!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met opvallende kleurcombinaties tovert het elegante en tegelijkertijd verfrissende motief met palmbladeren elke wand om in een echte blikvanger. Verfrissend licht of elegant donker, in mat of met metallic-effect - de charme van het motiefbehang “Lola - Paris” overtuigt op vele fronten. In de slaapkamer komt het vliesbehang zeer goed tot zijn recht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Trés chic“ en met een zachte gloed in harmonische,
vrouwelijke kleurcombinaties belichaamt deze collage de flair
van de stijlvolle stad Parijs. Decoreer uw nachtkastje of salontafel met goudkleurige accessoires of met uw lievelingsbloemen om te zorgen voor een perfect samenspel met het stijlvolle behang.