Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 
Lizzy. London.

Be like the cool kids! Wie loopt er nog hand in hand in Notting Hill als de clubs in de stad met hippe beats lonken en de groep bij elkaar komt. “Lizzy - London” kent de hotspots van deze wereldstad, weet wat morgen in is en laat het vandaag al zien. Wandelen in Hyde Park of onderweg in Covent Garden, zien en gezien worden hoort er voor "Lizzy - London” gewoon bij. Het leven is zo heerlijk veelzijdig. Tea Time? Yes, of course, want de stijl van “Lizzy“ is zowel very British als spannend nieuw en scherp, en zet met deze combinatie verbluffende interieur trends. Design is nu eenmaal ‘zijn’.

 

Het stereotiepe, Britse personage “Lizzy” verbeeldt de trends uit de wereldstad Londen.Welkom in de meest opwindendste stad ter wereld. Welcome to London! Onze "Lizzy” laat u Londen zien, en haar “British way of interior“

"Lizzy” houdt niet van regeltjes, eentonigheid of routine. Hoe kleuriger en extravaganter, des te beter!
Dat weerspiegelt zich ook net zo op haar wanden, waar een barok model in een brutale donkerrode kleur hangt, voorzien van glinsterende details. Een blikvanger voor iedereen die haar kleine rijk in Kensington betreedt. Net zoals haar behang met moderne grafische dessins, en uiteraard ook van glitter voorzien .

Nu vraagt u zich vast af: “Hm... Barok en grafische dessins? Dat zijn twee volledig verschillende stijlen?” Precies! Want dat is nu net een deel van het bijzondere charme van Londen, de combinatie van oud en nieuw. Van buiten zien ze eruit als Victoriaanse gebouwen, en binnen staan u de nieuwste interieur trends te wachten die nu helemaal in zijn. Hier wordt het nooit saai!

 

Eens kijken wat we u binnenkort zoal kunnen laten zien. Het wordt hoe dan ook spannend!

 


 

 

 

 

 

 

 

Het is als liefde op het eerste gezicht - het “Lizzy - London” behang met geometrische motieven fascineert niet alleen met fonkelende glitter details, het maakt ook indruk met de volle kleuren.

Stelt u eens voor dat u na een stressvolle dag op het werk thuiskomt en alleen maar gewoon wilt ontspannen. Om te beginnen betreedt u het huis en gooit uw sleutel op een schaal op een houten commode in de gang, daarachter straalt het moderne geometrische behang u tegemoet en brengen de eigenschappen en structuur van het materiaal een gevoel van welzijn op u over. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een glimlach om de mond, en een koud biertje dat u net uit de keuken heeft gehaald in de hand, loopt u naar de woonkamer en maakt u het zich gemakkelijk op de leren bank die helemaal op u is ingesteld. Uw blik zwerft door de kamer, en u wordt blij van uw donkerrode barok behang wat glanst als zijde, en die uw minibar zo mooi laat uitkomen. Dan rest er nog maar een ding te zeggen - Cheers!

Het barokke motief met ornamenten bekoort zowel door het motief als door de kleuren, die lopen van een wat meer gedegen beige tot aan een krachtig rood of indrukwekkend zwart. Opvallende glitter effecten maken dit behang tot een absolute eyecatcher.