Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.Francesca. Milano.

Leef voluit en doe geen concessies. “Francesca - Milano” is de Mona Lisa van de stad, de wilde flirt op de Piazza, het Dolce Vita van het zuiden - schoonheid om te aanbidden. Pizza & pasta, da Vinci & Verdi, familie & vrienden, vreugde & verdriet. “Francesca - Milano” belichaamt op een unieke manier de mix van traditioneel en eigentijds. In de mode, in het interieur en in het design staat “Francesca - Milano” voor aankomende trends, die overtuigen door exclusief design en consequent gebruik van kleuren en vormen. Nu. Niet later! Met perfectie tot in de details.

 

Der stereotypische Charakter „Francesca" repräsentiert die Trends aus der Metropole Mailand.

 

We nemen u mee in de trend-metropool Milaan. "Francesca” vertelt u iets over haar leven en haar idee van een perfect interieur.

Hier draait alles om fashion, design en lifestyle. Hier vindt u geen trends van gisteren, maar alleen maar die van morgen. Net zomin als bij “Francesca” thuis. Vooral haar wandbekleding is elegant en uniek, moderne grafische motieven met goudkleurige details. Het geheel gecombineerd met zorgvuldig uitgekozen decoratie en de Milano-look is “perfecto”.

Graag nodigt ze haar familie soms thuis uit, want er is niets mooier dan met pasta en rode wijn bij elkaar te zijn en van harte te lachen. Veel mensen zeggen dat “Francesca” misschien een beetje te temperamentvol en wild is, maar ze weet gewoon precies wat ze wil! Milano is pure levensvreugde en leven in het moment, dat zal “Francesca” u de komende weken nog laten zien.

Ciao, tot dan!

 

 

 

 

 

 

  

 

   
   

 “Vintage” treft modern – het behang van “Francesca - Milano“ overtuigt door een exclusief design van een oneffen, rauwe achtergrond - gecombineerd met een streepmotief met metaalachtige gloed. In verschillende kleurschakeringen vertegenwoordigen ze op geraffineerde wijze de toekomstige trends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bloemenbehang in jungle-stijl van “Francesca - Milano” inspireert niet alleen door elegante schoonheid, ook andere kleuruitvoeringen geven de wand een onmiskenbare elegantie en maken het tot een echte blikvanger.