Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 

 


"SAID. Marrakech."

Het stereotiepe personage “SAID - Marrakech” verbeeldt de trends uit de wereldstad Marrakech.


Voortdurend onderweg in de dichte menigte in een doolhof van vele steegjes en gevuld met geuren van over de hele wereld, ontmoet de nieuwe wereld hier de oude. Marrakech: de metropool, waar sprookjes uit Duizend-en-een-nacht uitkomen, is de thuisbasis van "SAID - Marrakech".

Hier ontmoet de reisblogger zijn vervulling en leeft hij  zorgeloos en ongedwongen in een ontspannen lichtheid. De nieuwe collectie "SAID - Marrakech" belooft oosterse geheimen, versierd met gouden structuren op oppervlakken in warme, donkere tinten en in perfecte harmonie met natuurlijke materialen.

Lichtgroene en beige palmpatronen komen op de wanden optimaal tot hun mooiste verschijning. En waarom zou u niet eens wat anders doen en een tapijt uitrollen langs de wanden van uw nieuwe huis?

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Met het behang van "SAID - Marrakech" haalt u zon, warmte en de oosterse flair in huis. Het behang doet denken aan een Perzisch tapijt, is gebaseerd op een ruwe rode tint en vormt een perfecte aanvulling op de bleke groen en beige kleuren. Dit schreeuwt knusheid en comfort!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het eerste gezicht lijkt het behang op een gouden puzzel, maar bij een tweede keer kijken ziet u ongelijke geometrische bloemen die op een 3D-motief lijken. Als u op zoek bent naar een elegant en hoogwaardig goudkleurig behang, dan hebt u in dit artikel van "SAID - Marrakech" de perfecte voltreffer gevonden. Het kleurenpalet varieert van roodbruin tot petrol.