Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 
"NALA. Capetown."

Het stereotiepe personage “NALA - Capetown” verbeeldt de trends uit de wereldstad Capetown.


Daar komt ze: de onvergetelijke schoonheid waar men geen genoeg van kan krijgen. Een schoonheid die indruk maakt met haar enorme kracht. Kaapstad is de hoofdstad, is symbool voor tolerantie en staat als geen andere metropool voor diversiteit, openheid en grote menselijkheid.

Daar vecht "NALA - Capetown" voor. Op de wanden verschijnt de geschiedenis van deze stad met zijn indrukwekkende natuur en krachtige kleuren.

Cirkelvormige structuren met goud- en zilvereffecten doen denken aan de juwelen en het vakmanschap van de Zuid-Afrikaanse metropool.  Bloemmotieven in verschillende uitvoeringen maken van de wand een panorama van de Garden Route.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgelet: het tijd is voor een goed humeur! Het behangpapier van "NALA - Kaapstad" straalt gewoon van de positieve energie en geluksgevoelens. Vooral dit jaar is de kleur geel helemaal in de mode. Deze trendy kleur vormt dan ook de basis van het behang "NALA - Capetown". Het jungle-achtige motief in bruin en turguoise  is het beste uitgangspunt voor een uniek interieur of gewoon om opvallende highlights en accenten in ruimtes aan te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De cirkelvormige patronen van het behangpapier "NALA - Capetown" zorgen voor een 3D-effect en zorgen met een speels gemak voor indrukwekkende wanden. Het design zorgt voor een zelfverzekerd en expressief interieur en doet denken aan een villa aan zee. Met een cocktail in de hand genieten van de zonsondergang en de momenten met uw naasten, de wind in uw losse haar voelen – aan dergelijke gevoelens zou u ook in uw eigen huis kunnen wennen. Met het behang "NALA - Capetown" hoeft u daar niet meer voor op reis.