Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 

 

"MIOTokyo."

Het stereotiepe personage “MIO - Tokyo” verbeeldt de trends uit de wereldstad Tokyo.


Veiligheidsgordels vast en op naar de uiterst levendige en waarschijnlijk meest spectaculaire stad ter wereld. Nachtelijk neonlicht knalt kleurrijk op hard asfalt, wolkenkrabbers rijzen futuristisch hoog de lucht in.

"MIO - Tokyo" vangt de perfecte jonge Tokyo Style, beweegt zich in de parallelle wereld van de influencers, 24/7 online. Tegelijkertijd is "MIO - Tokyo" gevuld met het bewustzijn van de Japanse traditie en haar waarden.

De wanden zijn even decoratief als symbolisch. In deze stijl komen kois die geluk brengen tot leven, verschijnen de kersenbloesems in zachte pastelkleuren in al hun pracht en praal als een glimlach of is de kenmerkende vogel in de Hamamelis Japonica te zien. Wonen tussen twee werelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gouden bomen in Aziatische flair komen breed naar voren tegen de rode achtergrond van het behang "MIO - Toyko". Dit hoogwaardige behang staat voor kracht en zelfbewustzijn – precies de juiste ingrediënten voor creatieve ruimtes. Dit product is ook nog beschikbaar in twee andere kleurvariaties voor effen muren. In zwart met bepaalde metallic accenten of in wit-grijs is het behang een goede tegenhanger voor de reeds kleurrijke meubelen.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit opvallende motiefbehang in sprekend turquoise zorgt voor een vrouwelijke sfeer. Roze bloemen in Aziatische stijl maken het behang op perfecte wijze compleet. Het bloemendesign staat ook prachtig bij een crèmekleurige en lila achtergrond.