Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 

"AVA. New York."

Het stereotiepe personage “AVA - New York” verbeeldt de trends uit de wereldstad New York.

Success & the City! Wees uniek, authentiek en vol passie voor de dingen die het waard zijn. Met ervaring en gevoel voor stijl komt u in de drukte van de bruisende Big City of Dreams terecht.

Genoeg geprobeerd. We weten wel hoe het gaat. "AVA - New York" presenteert ongewone creaties met een sympathieke basis. Herinterpretaties van trendklassiekers aan de hand van nonchalance en de moed om fantasierijke accessoires en details te gebruiken.

Structuren aan de wand creëren structuur in het leven. Ingetogen zonder naar de achtergrond te verdwijnen, ontspannen en verankerd in tinten die warmte geven, kamers ruimtelijk maken en nieuwe leefruimte creëren door middel van spannende elementen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het patroon van het behang is te zien als vele kleine spots als de plafondverlichting er op schijnt. Het favoriete behang "AVA - New York" wordt zo de ster van de woonkamer. Met de gouden elementen van het zwarte behang haalt u elegantie en luxe in huis. Beleef glamour en charme op een geheel nieuwe manier. Transformeer een gewone kamer in een interieur dat uitnodigt om je goed te voelen.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rode blikvanger springt niet alleen in woonkamers in het oog, maar kan ook aangebracht worden in openbare ruimten zoals restaurants, scholen of wachtkamers. Het behang zorgt voor een stijlvol ingerichte ruimte en maakt op elke plek een krachtig statement.