Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.


"ANTONIO. Barcelona."

Het stereotiepe personage “ANTONIO - Barcelona” verbeeldt de trends uit de wereldstad Barcelona.


Barcelona is Gaudi en ook kunst en cultuur op de hoeken van de kleine straatjes van deze levendige en trotse metropool van Catalonië.

Met "ANTONIO - Barcelona" wordt iedereen 's avonds een sunsetlover, elke stap wordt de eerste pas van een dans en elk appartement wordt een uitnodigende casa.

De wanden zijn bedekt met planten van de Rambla de Barcelona. De touch speelse kunst van Gaudi met delicate tinten verleent het behang een lichtheid en prikkelt de nieuwsgierigheid naar een woning met de nieuwe collectie van Metropolitan Stories II.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spannende Used Look-patronen gecombineerd met patchwork tegels - Met het fascinerende tegelmotief van “ANTONIO – Barcelona”, die in drie kleuruitvoeringen weet te inspireren, creëert u opwindende effecten op de muur en tovert u de ruimte om tot een absoluut woon-highlight. Dit behang komt erg mooi uit in keuken en badkamer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het "ANTONIO - Barcelona" Used Look-behang in Shabby Chic-stijl bewijst hoe realistisch behang er kan uitzien. Door de structuur en de driedimensionale effecten moet je twee keer kijken om te beseffen dat het geen "echte" retro-muur is.