Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken."Alëna. St. Petersburg."

Het stereotiepe personage “ALENA - St. Petersburg” verbeeldt de trends uit de wereldstad St. Petersburg.

Op hoge hakken door de witte nachten van Sint-Petersburg. Langs prachtige gebouwen tot in het hippe en stedelijke centrum van de megastad aan de Oostzee. "ALENA - St. Petersburg" is de vrouwelijke kant van een door tsaren gekenmerkte metropool.

Elegant en modern is bij "ALENA - St. Petersburg" niet in tegenspraak met weelderige barokke elementen, maar het vormt juist een spannende toevoeging. De wanden krijgen met deze stijl een glimp van het marmer van de prachtige gebouwen.

Op het behang van deze nieuwe collectie is barnsteen, het "goud van de Oostzee", in warme tinten afgebeeld. Glamoureuze versieringen, uitnodigende ornamenten in combinatie met een strakke stijl zorgen voor een bijzonder behang.

 

 

 

 

 

 

  

 

   
   

Behang met ornamenten geeft ruimtes een edele en elegante uitstraling. Vooral in de kleuren zwart en goud trekt het luxe behang veel bekijks. De 3D-prints en de gedetailleerde textuur zorgen voor sprekende muren en laten huizen stralen met een nieuwe look. Met de juiste decoratie en bijpassend meubilair van hoge kwaliteit kunt u leven als een vorst in een kasteel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“ALENA - St. Petersburg" houdt van glitter en glamour. Wanneer zij feest viert, draagt zij mooie en elegante jurken, die zij zorgvuldig uitzoekt in haar favoriete boetiek. Niet alleen in haar garderobe zijn echter chique schatten te vinden – nee, ook haar appartement nodigt uit om je heerlijk te voelen. In haar hal heeft het behang in een geometrisch motief met schaduwen. De gouden waterverf-accenten komen vooral op een grote muur perfect tot hun recht.