Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Collectiecover van de Tapeten-collectie “walls by patel”, A.S. Création Tapeten AG
 

walls by patel

uw wand mag gezien worden…

Een volledig nieuwe interpretatie van behang: De uitbundige overvloed aan wandafbeeldingen in de collectie "walls by patel" biedt een innovatieve, totaal andere benadering voor het ontwerp van kamers. De wand vervult een overduidelijke hoofdrol - de ontwerpers Kathrin en Mark Patel gebruiken de wand als een presentatieoppervlak voor een levenshouding.

Extravagant, stads, speels of meditatief: één karaktereigenschap verenigt de meer dan 200 ontwerpen: Elke wandafbeelding bevat een emotioneel leidmotief en vormt de omgeving. De prints worden in privé-interieurs een indrukwekkend statement van de bewoner. In het objectgebied kan aan de hand van de patelontwerpen zones gedefinieerd worden met verschillende sferen - bijvoorbeeld in restaurants, hotels, winkels of wachtruimtes. Een doorslaggevende stap naar het herdefiniëren van wandontwerp met "walls by patel" is de optische integratie van een ondergrond in het ontwerp. In de digitale prints zijn beton-, klinker- of een bepaald patina-effect verwerkt. Daardoor ontstaat een zeer zinnelijk uiterlijk en een bijna driedimensionale indruk - alsof het ontwerp direct op de muur is geschilderd. Een andere noviteit zijn de kleurvarianten.

De digitale prints leveren een extreem hoogwaardig en edel effect. De prints creëren op vakkundige wijze een bepaalde inrichtingsstijl of vormen een bewuste breuk met de verwachtingen. Door het spelen met kleuren, vormen en texturen ontstaat een pure levensvreugde - een uitnodiging tot omdenken voor wat betreft een nieuwe wandvormgeving. "walls by patel" toont de zeer persoonlijke stijldiversiteit van twee personen, wiens begrip van design altijd breekt met conventies en een conventionele zienswijze. Meer over de werkwijze van designerteams is te lezen op www.kathrinpatel.de.

Designers
Mark & Kathrin Patel
www.kathrinpatel.de

Collectie: walls by patel 
Inhoud: 200 motieven
materiaal: verschillende vlieskwaliteiten
eigenschappen: moeilijk ontvlambaar, goed lichtbestendig, was bestendig, milieuvriendelijke, droog en restloos aftrekbaar
formaatindividueel bepaalbaar, levering in banen of op stuk, standaard breedte 100 cm 

 

Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie