Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Driedimensionale afbeelding van de behangcollectie "Designwalls" van A.S. Création.
 

Designwalls

Premium wandbekleding

Tijdloze, veelzeggende motieven in vier verschillende themawerelden, die elke inrichtingsstijl afronden en op geen enkele manier onderdoen voor ontwerpen van designers: dat is Designwalls.
Unieke fotomotieven in combinatie met kleurrijke, intensieve kleurenstellingen ondersteunen de themawerelden "Botanical", "Illusion", "Nature" en "Travelling".  Maar ook de hoogwaardige beeldkwaliteit en het milieuvriendelijke profiel zijn overtuigend. Designwalls is ondanks zijn levendige en kleurrijke thema's tijdloos en rondt elke inrichtingsstijl af.

Botanical:
Bij Botanical draait het om indrukwekkende bloemmotieven, die in vele facetten aan te passen zijn aan het gewenste, individuele woongevoel. Of het nu gaat om een speels bloempatroon of een tropisch oerwoudgevoel – geschilderd of gefotografeerd – er is voor elk wat wils.
 

Illusion:
Deze 3D-motieven zijn zo overweldigend dat je er twee keer naar moet kijken. De kleurrijke effecten zijn verbazingwekkend realistisch en leveren indrukwekkende resultaten op. Ook de fotomotieven met oude fabrieksgebouwen of raammotieven zorgen echter voor de perfecte combinatie van natuur en illusie. Als u meer natuur wilt, dan kunt u ook genieten van moderne en geraffineerde marmer-, steen- en betonmotieven.

Nature:
De romantische sfeer staat hierbij voorop: deze themawereld doet haar hart sneller kloppen. Van realistische bloemenweiden tot bergtoppen in aquarelkleuren – er is voor elk wat wils. Beleef de natuur elke dag van dichtbij in huis en kom binnen uw eigen vier muren tot rust.


Travelling:
Ontdek de diversiteit van de meest bijzondere en mooie plekken op onze planeet. Ontspan aan tropische zandstranden of geniet van de flair van 's werelds meest beroemde steden. Want wat is er mooier dan elke dag wakker worden in New York?

 

Collectie DESIGNWALLS
Merk: Livingwalls
Materiaal: Vlies
Looptijd: 2025
Inhoud:  153 motieven


Overzicht van Designwalls

- Boek van de collectie

 

Beelden uit de collectie