Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
 

Versace home 2 - Ornamentenpracht

Na het grote succes van de eerste gezamenlijke behangcollectie presenteren A.S. Création en Versace home de tweede editie van de luxueuze wandbekleding, die geheel in unieke stijl van het Italiaanse design-huis neoklassieke traditie en innovatieve interpretaties combineert: Klassieke motieven komen uit op ultramoderne optiek, neo-barokke weelde op tijdloze kleurstellingen. Kostbare materialen en de hoogste nauwkeurigheid aan details maken van de unieke esthetiek van de vijf Versace-thema's een kunstwerk voor aan de wand, waarmee elke ambiance - of het nu om stijlvol of modern gaat - glansrijk van luxe wordt voorzien.

La Coupe des Dieux

Zoals bij kostbare antieke schilderijen brengt "La Coupe des Dieux" het karakteristieke motief van de actuele Home-collectie van Versace samen met de architectuurtekeningen uit de Versace Palast in Mailand, beiden gevormd uit barokke decors en bloemenranken. De tijdloze, tegelachtige zwart-wit-print toont op unieke elegante wijze het perfecte samenspel tussen traditie en modern - absoluut Versace.

Pompeï

Gedetailleerd getekende, kunstig gedraaide Acanthus-bladeren in verschillende formaten bieden een fantastische pracht aan de wanden. Met plastische effecten en prachtige glinsteringen van goud- en parelmoer wordt de ruimte onder gedoopt in de mythe van het antieke Rome. De betovering van de prachtige stad van het historische Pompeï wekt nieuw leven op en creëert zo een fascinerend, elegant beeld aan de wand.

Giungla

Palmbladeren en varens in uitzonderlijke weelderigheid - de legendarische bloemenprints uit het archief van Villa Versace vinden op prachtig satijnbehang hun weerklank. Met krachtige groentonen bieden ze een indrukwekkend oerwoud. In donkere, contrasterende schakeringen brengen zij een mythische stemming in de ruimte en in lichte crème-tonen betoveren zij door een fascinerende zachtheid.

#Greek

#Greek – direct van de catwalk komt een nieuw symbolisch samenspel met de klassieke Griekse meanderpatronen - tegelijkertijd een bekend motief van Huize Versace, dat uitblinkt door permanente ontwikkeling en vernieuwing. In de actuele collectie maakt dit oeroude ornament indruk als nieuw, extravagant statement van de Versace-visie van de 21e eeuw - speels en tegelijkertijd volledig duidelijk.

Baroque and Roll

Barokke ranken in goud en geel op een diepzwarte ondergrond - ook deze ornamenten behoren tot de belangrijkste motieven van Versace. Het traditionele decor komt hier in dynamische, vrouwelijke gedraaide vormen tot uiting en straalt de krachtige elegantie en sensualiteit van de Versace-stijl uit.

 

Collectie: Versace 2
Merk: Livingwalls Exclusive
Looptijd: 2018
Hoeveelheid behang: 63 Behangsoorten + 4 digitale drukken
Materiaal: Vliesbehang

Download:
Persbericht Versace home 2

 

Hier kunt u onze behangsoorten uit de collectie "Versace 2 online bekijken

Ruimte-afbeelding 1 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 2 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 3 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 4 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 5 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 6 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 7 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 8 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 9 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 10 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 11 van de Tapeten-collectie “Versace home 2” van A.S. Création Tapeten AG