Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Foto uit de behangcollectie "DREAM AGAIN by Michalsky Living" von A.S. Création

DREAM AGAIN

 

DREAM AGAIN by Michalsky Living

DREAM AGAIN by Michalsky Living– Behang dat uitnodigt tot dromen


In samenwerking met behangproducent A.S. Création breidt de mode- en lifestyledesigner Michael Michalsky zijn succesvolle behangcollectie uit. De collectie met de titel "Dream Again" omvat zes nieuwe stijlen in verschillende kleuren en patronen. Vanaf januari 2019 zijn de nieuwe behangcreaties verkrijgbaar in de vakhandel en geselecteerde bouwmarkten.

Een huis dat uitnodigt om te dromen: onder de titel "Dream Again" breidt de Berlijnse designer Michalsky zijn succesvolle serie "METROPOLIS - voel je thuis" uit met zes nieuwe behangontwerpen. In lijn met zijn modecreaties presenteert de bekende modeontwerper zijn nieuwe collectie met extravagante, grafische stijlen met inspirerende namen als "POWER OF NATURE", "MORE THAN ONE", "WILD AT HEART", "FREE YOUR MIND", "EMBRACE THE FUTURE" en "GARDEN OF LIFE". De vierde behangcollectie, ontworpen in samenwerking met Duitslands grootste behangfabrikant A.S. Création, bestaat uit bijna 60 variaties en biedt diverse modellen met grafische patronen. Op de sixties geïnspireerde dierenprints, bloemenprints, ornamenten en gestructureerde uni-optiek, die het huis een droomachtige stijlvolle look geven.

"Behang benadrukt niet alleen de persoonlijke stijl, maar ook het karakter van je eigen huis. Het geeft de vier muren in je woning een individuele uitstraling", aldus Michael Michalsky. "Mijn behangcollectie "Dream Again" is bedoeld om buiten de muren van het huis te dromen en om kamers te vullen met positieve energie."

De stijl van de collectie wordt gekenmerkt door bloemmotieven met grote patronen en bloemmotieven in gedempte kleuren. Hierbij worden donkere tonen, zoals zwart, grijs, antraciet en taupe gecombineerd met lichte, prachtige grijs-, zand- en pastelnuances. Grafische patronen en sierprints in non-colours zoals lichtgrijs, crème en beige tinten en lichte aqua- en petroltinten completeren de "Dream Again"-collectie. De op de sixties geïnspireerde leeuwenprint heeft subtiele grijze, zilveren, zwarte en gouden kleuren.

De nieuwe series van MICHALSKY LIVING zijn vanaf januari 2019 in de vakhandel en bepaalde bouwmarkten verkrijgbaar.

MICHALSKY LIVING is een succesgeschiedenis: De behangcollectie van de Berlijnse ontwerper werd in 2013 gelanceerd en werd in 2017 onderscheiden met de German Design Award.

 

Meer informatie: www.michalsky.com, www.michalsky.tv
Fotoverantwoording:
A.S. Création Tapeten AG
Perscontact MICHALSKY Holding GmbH:
 tel. 0049 (0)30 206208864
Over MICHALSKY:

 

Michael Michalsky behoort tot de meest invloedrijke modeontwerpers in Duitsland. Na zijn modestudie in Londen werkte hij als hoofdontwerper bij Levis en was hij worldwide creative director bij Adidas. Michael Michalsky is sinds 2006 creative director van het luxe tassenlabel MCM. Ook richtte hij zijn eigen label op in Berlijn. Michalsky is actief in de high fashion-branche en combineert onder het merk "ATELIER MICHALSKY" stilistische visies van hoogwaardige stoffen met hoge designstandaarden. Naast zijn werk als modeontwerper is Michalsky ook een veelgevraagd ontwerper buiten de modebranche. Hiervoor begon hij in 2009 het ontwerpbureau "MICHALSKY designLab" dat opdrachten in productdesign, interieurontwerp en zakelijke mode realiseert. Tot zijn klanten kan hij bedrijven als Marriott Hotels, Sony, Intel, Afri Cola, P&G, Disney en BMW. rekenen. Daarnaast leidt hij sinds 2012 een zeer succesvolle MICHALSKY Living-collectie.

Meer informatie is te vinden op: www.michalsky.com, www.michalsky.tv

 

Collectie DREAM AGAIN by Michalsky Living
Merk
: Livingwalls
Materiaal
: Vlies
Looptijd
: 2021
Inhoud
: 47

 

Downloads:
Persbericht DREAM AGAIN by Michalsky Living

Hier kunt u onze behangsoorten uit de collectie "DREAM AGAIN" online bekijken


Collectiecover van de Tapeten-collectie “DREAM AGAIN”, A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 1 van de Tapeten-collectie “Schöner Wohnen 5” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 2 van de Tapeten-collectie “Schöner Wohnen 5” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 3 van de Tapeten-collectie “Schöner Wohnen 5” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 4 van de Tapeten-collectie “Schöner Wohnen 5” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 5 van de Tapeten-collectie “Schöner Wohnen 5” van A.S. Création Tapeten AG
Ruimte-afbeelding 6 van de Tapeten-collectie “Schöner Wohnen 5” van A.S. Création Tapeten AG