Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Foto uit de design-gerichte behangcollectie „METROPOLIS 2 by MICHALSKY Living“ van A.S.Création

METROPOLIS

 

METROPOLIS by MICHALSKY Living

MICHALSKY breidt succesvolle behangcollectie uit

MICHALSKY breidt in samenwerking met A.S. Création zijn succesvolle behangcollectie uit met meerdere kleurvarianten en patronen. Vanaf januari 2016 zijn de nieuwe behangsoorten verkrijgbaar in de vakhandel en geselecteerde bouwmarkten.

MICHALSKY LIVING is een succesgeschiedenis: Al in 2013 werd de behangcollectie van de Berlijnse ontwerper Michal Michalsky onder de titel METROPOLIS - u thuis goed voelen.' gestart en heeft sindsdien een vaste klantenbasis veroverd. Nu breidt Michalsky het aanbod uit met nog vijf andere behangdesigns.

In samenwerking met A.S. Création heeft Michalsky nu nog vijf series verschillende soorten vliesbehang ontwrorpen, die met het thema METROPOLIS wijdverspreide en bekende namen van trendy stadsdelen dragen. De kleuren en de patronen van de nieuwe behangseries onder de namen "CHELSEA", "HOLLYWOOD", "MAYFAIR", "SOHO" en "SOUTH BEACH" zijn wederom karakteristiek voor de designtaal van MICHALSKY en passen perfect bij de reeds bestaande collectie. Rechtlijnig, modern en extravagant worden urban en comfortabele woonstijlen gepresenteerd. De bijna zestig varianten omvatten de nieuwe designs en bieden veel verschillende modellen met grafische patronen, strepen, bloemenprints en ornamenten, evenals gestructureerde uni-optiek, die de wanden een nieuwe look geven.

"Behang is een allround-talent, wat in vergelijking tot een uniek meubelstuk gelijk de volledige ruimte verandert en verfraait. Er ontstaat een volledig nieuw woongevoel. Behang maakt uw huis individueel en biedt een atmosfeer van "goed voelen". Als u in een stad woont, vraagt dit veel energie. U wilt zich goed voelen binnen uw eigen vier wanden", aldus Michal Michalsky.

Vooral stijlvol zijn de opvallende, grafische designs, zoals bijvoorbeeld de 3D-cubes of streeppatronen. Hierbij worden donkeren tonen, zoals taupe, antraciet of zwart gecombineerd met lichte, prachtige grijs-, zand- en witnuances. Naast de grafische patronen zijn er door de 'sixties'-geïnspireerde prints, bloemenprints en ornamenten, evenals uni-behang met microstructuur-patronen in lijneneffect of steenwand- en betonoptiek. Het kleurenpatroon reikt van non-kleuren als lichtgrijs, beige- en zandtonen tot wit, zwart en antraciet tot zachte rode- en rozetonen evenals blauw- en groennuances.

Collectie METROPOLIS by MICHALSKY Living
Assortiment: Livingwalls
Materiaal: Vliesbehang
Looptijd: 2018
Inhoud: 50 behangsoorten

Download:
Persbericht METROPOLIS by Michalsky Living

 

Blader online door de collectie "METROPOLIS by Michalsky Living"

Hier kunt u onze behangsoorten uit de collectie "METROPOLIS by Michalsky Living" online bekijken


Collectiecover van de Tapeten-collectie “Metropolis by Michalsky Living”, A.S. Création Tapeten AG
1 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Metropolis by Michalsky Living” van A.S. Création Tapeten AG
2 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Metropolis by Michalsky Living” van A.S. Création Tapeten AG
3 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Metropolis by Michalsky Living” van A.S. Création Tapeten AG
4 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Metropolis by Michalsky Living” van A.S. Création Tapeten AG
5 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “Metropolis by Michalsky Living” van A.S. Création Tapeten AG