Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Driedimensionale foto uit de behangcollectie “Designdschungel by Laura Noltemeyer” van A.S. Création
 

Laura Noltemeyer: Designdschungel op internet en aan de muur

Grootschalige bloemenpatronen en grafische designs in Scandinavische stijl zijn voor blogster Laura Noltemeyer op dit moment de ‘must haves’ voor stijlvolle interieurvormgeving. Deze architecte bericht niet alleen over haar persoonlijke favorieten op het gebied van mode en interieur-design op haar blog ‘Designdschungel’ en in het Fashion & Lifestyle webmagazine BLOGWALK, maar ze is ook zelf creatief in actie gekomen. Op de vakbeurs Heimtextil 2017 presenteerde ze haar eerste muuroutfit-collectie, die ze samen met A.S. Création heeft geproduceerd. “Wij zijn blij dat we met Laura Noltemeyer een echte ster van de blogger-scene hebben verworven als creatieve partner", verklaart Rüdiger von Preen, hoofd Atelier bij A.S. Création. “Want als producent van hoogwaardig en buitengewone behangcollecties werken wij graag samen met nieuwe talenten, die jong design representeren. Laura heeft ons met haar gevoel voor stijl en haar frisse ideeën meteen overtuigd.”

 

Van blogster tot behangdesigner

‘Designdschungel’ – de naam zegt alles: voor Laura's lifestyle-blog net zo als voor haar behangdesigns: Kleine palmboom-prints zorgen voor een tropische sfeer in de kamer. De swingende zigzag-designs met 3D-indruk veranderen de muren in het perfecte decor voor meubels en woonaccessoires. De designs stralen in frisse roze-, groen- en petroltinten, als ook in donker en licht, zilverachtig grijs.

 

“Ik ben heel blij en trots dat ik dit project met A.S. Création heb kunnen realiseren", zegt de kersverse behangdesigner blij, die haar inspiratie vooral vindt in de sociale media en op haar reizen over de hele wereld. “Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik houd van behang, omdat dat door zijn samenspel van kleuren en patronen een groot effect heeft op de sfeer van een kamer. De frisse kleuren, de grote palmmotieven en de Scandinavische patronen zijn op dit moment een belangrijke trend, die ook nog wel een tijd zal blijven aanhouden. Daarom heb ik die dessins in mijn collectie verwerkt. De behangen plaatsen leuke accenten en vormen een perfecte achtergrond voor puristische interieurs.”

 

Collectie DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer, in samenwerking met haar licentie-agentschap, het licensing-team van mediagroep RTL
Assortiment: A.S. Création
Materiaal: Vlies
Looptijd: 2019
Inhoud: 23 

 

Download:
Persbericht "DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer"

 

Hier kunt u onze behangsoorten uit de collectie "DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer" online bekijken

Collectiecover van de Tapeten-collectie “DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer”, A.S. Création Tapeten AG
1 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer” van A.S. Création Tapeten AG
2 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer” van A.S. Création Tapeten AG
3 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer” van A.S. Création Tapeten AG
4 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer” van A.S. Création Tapeten AG
5 Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie “DESIGNDSCHUNGEL by Laura Noltemeyer” van A.S. Création Tapeten AG