Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Ruimte-afbeelding van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
 

AP Panel

Aan het begin van het jaar presenteert Architects Paper voor het eerst een omvangrijke collectie aan design-panelen en banners voor de individuele vormgeving van lege wanden.

AP Panel overtuigt met een breed spectrum aan designs en motieven, zowel digitaal als handgedrukt. Voor een betere oriëntatie is de collectie onderverdeeld in de secties Handmade, Classic, Impression, Photography Reality, Delicious en Graphics. Naast kunstzinnige, grafische en abstracte designs, vindt u er ook panoramafoto's en bewerkte foto's in HD. Bijzonder spannend zijn de handgedrukt individuele panelen die zijn voorzien van een laklaag, die afhankelijk van de lichtinval een ander beeld geeft. Vanwege het anti-effect is elk stuk uit onze fabriek een unicum.  Voor de digitale druk zijn er vier verschillende materialen beschikbaar, waarop het wenspaneel afgedrukt kan worden. Egaal, mat of glanzend, vlak of gestructureerd. De panelen zijn standaard 100 cm breed en 280 cm lang en kunnen door eenvoudig inkorten voor bijna elke ruimhoogte worden gebruikt  Natuurlijk maakt Architects Paper ook andere formaten, naar wens en met de eigen motieven en patronen van de klant. 

"Wij werken met AP Panel bijvoorbeeld voor hotels en ambitieuze particulieren, die met een paneel een eenvoudige, maar effectieve vormgeving van een lege wand willen bereiken. In plaats dat er hele oppervlakken opnieuw vorm worden gegeven, wordt er alleen een baan gelijmd - eenvoudig en snel. Met ons creatieve designteam en de modernste techniek kunnen wij voor elke klantenvraag een uniek product en kleine serie in de hoogte kwaliteit vervaardigen", verklaart verkoopmanager Martin Hisge. "En daarbij voldoen wij aan alle actuele Europese objecteisen wat betreft brandbeveiliging. Bovendien drukken wij af met geurloze verven op waterbasis, die geen vluchtige stoffen aan de omgevingslucht afgeven." 

Geurneutraal drukken is ideaal voor gevoelige opstellingsomgevingen. De combinatie van door Architects Paper gebruikte tinten en PVC-vrije vliessoorten zorgt voor geurneutrale wanddecoraties in interieurs, die voldoen aan de GREENGUARD Children & Schools-norm voor emissie-arme producten in een onderwijsomgeving.

 

Inhoud: 140 motieven (16 x handgemaakt, 124 x digitale druk)
Kaartformaat: 55 cm x 35 cm (komt overeen met paneelmaat H x B)
Materiaal digitaal: 150 g vlies Basic, 200 g vlies Premium, 130 g vlies mat, Structuurvlies
Eigenschappen: licht ontvlambaar, goed lichtbestendig, wasbestendig, milieuvriendelijke, stabiel wat betreft afmetingen, droog aftrekbaar zonder resten
Paneel handgemaakt: 73 cm x 280 cm
Paneel digitale druk: 100 cm x 280 cm

 

You can find additional information about the wallpaper collection AP Panel on the homepage of Architects Paper

Ruimte-afbeelding 1 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 2 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 3 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 4 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 5 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 6 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 7 van de Tapeten-collectie AP Panel de Architects Paper, a brand of A.S. Création