Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

AP Digital II - Individualiteit vindt standaard plaats in HD

FOTOBEHANG

 

AP Digital 2 - Individualiteit vindt standaard plaats in HD

Je onderscheiden van anderen, het werkelijke verschil tot uitdrukking brengen, dat wordt niet alleen voor personen en in de handel, maar ook in de gastronomie en hotellerie steeds belangrijker. En waarmee kan men dat opvallender doen dan met een individuele wandvormgeving. Architects Paper presenteert met AP Digital II zijn nieuwe kunstmatige digitale afdrukken in HD. De afdrukken zijn in elk geval een blikvanger en maken een sterk statement door een hoge herkenningswaarde.

In het begin is het altijd een idee. Of het nu een foto, grafiek, gescand voorbeeld of slechts een ontwerp is, de designers en grafisch ontwerpers van de behangproducent uit Gummersbach maken daaruit een digitaal afdrukvoorbeeld voor de vervaardiging van het wandunicum. Daarbij werken zij op de centimeter nauwkeurig volgens de afmetingen van de ruimte, waarbij zij rekening houden met een paar centimeter versnijding. Met de digitale druk "wallpaper on demand" of "bespoken wallpaper" kunnen herhalende patronen worden vermeden. De verwerking van de afzonderlijke banen is zeer eenvoudig: Deze worden met een algemeen verkrijgbare behanglijm tegen elkaar aan geplakt
– niet zo vaag een dubbele naad aan de buitenkant.

Na het grote succes van de twee jaar geleden gepresenteerde AP Digital, presenteert Architects Paper nu hun gelijksoortige uitbreidingscollectie AP Digital II. De nadruk ligt hier op hoge-definitie (HD) foto's en kleurenscans. Maar ook succesnummers zoals tekeningen mogen niet ontbreken in het all-roundpakket.

De collectie heeft net als zijn voorganger geen einde van de looptijd en kan conform de gegevens van de aannemer in formaat worden aangepast.

Ook eigen motieven, foto's of patronen worden naar wens van de klant automatisch en individueel omgezet.

 

Liefde voor het milieu

Architects Paper gebruikt voor zijn digitale druk uitsluitend kleuren zonder oplosmiddel. De gebruikte tinten zijn niet alleen voorzien van de Nordic Swan, maar voldoen ook aan de British Standard for School Children. Het vliesbehang op basis van cellulose voldoet aan de FSC-richtlijnen voor duurzame bosbouw.

In het CMYK-proces wordt in alle kleursystemen afgedrukt. Alle behangsoorten voldoen aan de laatste Europese objectnormen van de VOC-richtlijnen "A+" (uitwaseming in gesloten ruimtes), de Europese verordening voor brandbeveiliging SBI en dragen de CE-markering. Daarom kunnen de wandafbeeldingen zonder problemen in objecten en openbare ruimtes worden gebruikt.

 

De kwaliteit

Er kan uit vier verschillende behangsoorten resp. afdrukmedia worden gekozen. De kwaliteit is op de verschillende eisen voor het object afgestemd. Al vanaf een grootte van slechts twee vierkante meter maakt Architects Paper behangsoorten naar wens van de klant en op maat van het object. Daarbij is de standaard baanbreedte 100 cm. Afhankelijk van het gebruiksdoel kan deze echter flexibel worden vormgegeven.


 

Ruimte-afbeelding 1 van de Tapeten-collectie AP Digital II von Architects Paper a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 2 van de Tapeten-collectie AP Digital II von Architects Paper a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 3 van de Tapeten-collectie AP Digital II von Architects Paper a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 4 van de Tapeten-collectie AP Digital II von Architects Paper a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 5 van de Tapeten-collectie AP Digital II von Architects Paper a brand of A.S. Création
Ruimte-afbeelding 6 van de Tapeten-collectie  AP Digital II von Architects Paper a brand of A.S. Création