Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

 

FAQ - Wat u altijd had willen weten

 
Wat doet A.S. Création?
Wij produceren behangpapier en sierstrips in alle materiaalkwaliteiten en voor alle toepassingen. Onze afdeling decoratiestoffen beschikt bovendien over hoogwaardige decorstoffen. Beide productgroepen hebben veel te maken met inrichten, lifestyle en mode, met andere woorden, deze vullen elkaar perfect aan.
 

Waar staat de onderneming tegenwoordig?
A.S. Création is de leidende behangfabrikant in Europa.

 
Waar wil A.S. Création naartoe?
A.S. Création wil zich tot de globaal leidende behangfabrikant ontwikkelen.

 
Hoe oud (of jong) is A.S. Création?
A.S. Création is in 1974 opgericht en is daarmee de jongste behangfabrikant van Duitsland.

 
Hoe omvangrijk is het productprogramma?
Wij hebben constant rond de 6.000 verschillende soorten behangpapier op voorraad.

 
Is er regelmatig iets nieuws?
Onze studio ontwikkelt elk jaar meer dan 2.000 nieuwe behangsoorten.

 
Waar wordt alles geproduceerd?

Wij produceren op twee vestigingen in Duitsland (Wiehl-Bomig en Gummersbach-Derschlag), en sinds eind 2012 met onze gemeenschappelijke onderneming OOO A.S. & Palitra in Rusland (Dzerzhinsk).

Meer informatie kunt u hier vinden.

 
En hoe staat het met de logistiek?
A.S. Création heeft het modernste logistieke centrum in de branche In het volautomatische magazijn met hoge regaalkasten in Wiehl-Bomig is plaats voor 30.000 pallets en onze vestiging in Gummersbach-Derschlag beschikt nog eens over 12.000.palletplaatsen. Het unieke kamermagazijn maakt de snelste levering (24 uurs-service overal in Duitsland) en een hoge leveringscapaciteit mogelijk.

 
Wie zijn d e klanten van A.S.?
A.S. Création levert behang aan klanten in 56 landen ter wereld Daarbij gaat het om groothandelondernemingen resp. importeurs, om het midden- en kleinbedrijf, vak- en bouwmarkten, evenals handwerkers.

 
Wat is de filosofie van de firma?
De behangsoorten van A.S. bieden de mogelijkheid om op een eenvoudige en goedkope manier een woonsfeer te creëren - voor elke smaak en voor elke portemonnee.

 
Welke service biedt A.S. Création?
Wij bieden onze klanten o.a. de volgende diensten aan: gehele afdelingsplanning, winkelinrichting, verwijderingsservice, decoservice, individuele marketingconcepten, 24-uurs leveringsservice, consumentenreclame, verkooppromotie, concepten voor de POS.

 
Kan ik aan een zo’n succesvolle onderneming deelnemen?
Dat is mogelijk. Sinds 1998 is A.S. Création een beursgenoteerde NV. De internationale identificatie (ISIN) van de A.S. Création-actie luidt: DE000A1TNNN5.


Wat doet A.S. Création betreffende milieubescherming en productieveiligheid?

De producten van A.S. Création beschikken over de RAL-keurmerken en sinds begin 2011 over de wettelijke voorgeschreven gekwalificeerde CE-markering. Op het gebied van diepdruk worden milieuvriendelijke en duurzame verfsoorten op waterbasis gebruikt. Al onze draagmaterialen zijn FSC®-gecertificeerd. A.S. Création investeert regelmatig in milieubescherming om aan de wettelijke en officiële bepalingen te voldoen. Hiertoe behoren moderniseringsinvesteringen, zodat met vooruitstrevende technieken een hoger efficiëntieniveau bereikt kan worden met betrekking tot de gebruikte bronnen.


Welke merken zijn er van A.S. Création?
Wanneer u in de vakhandel behang met de naam "livingwalls", "A.S. Création", "Innova" of "Architects Paper" ziet, kunt u deze producten zonder problemen kopen, want zij komen van goede huize. Hetzelfde geldt voor de decoratiematerialen van het merk "indes" en FUGGERHAUS".

Daarbij behoren ook verschillende licentiemerken van ons assortiment zoals bijv. Daniel Hechter, Djooz, JETTE, MICHALSKY Living, walls by patel, Wolfgang Joop, Karl Lagerfeld en VERSACE.


Waar moet voor en bij het behangen op worden gelet?
Voor het behangen moet de ondergrond grondig worden gecontroleerd. In principe geldt dat de ondergrond schoon, droog, glad, stevig en absorberend moet zijn.

Hier vind u uitgebreide informatie over de controle van de ondergrond.