Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Merklogo's van de licentiepartners van A.S. Création, Esprit home, Schöner Wohnen Tapeten, Porsche, Daniel Hechter, Brigitte home, Avenzio, NAF NAF, Versace, Jette, Raffi, Michalsky, Lars Contzen, Oilily Home, Lars Contzen, Designdschungel, Mac Stopa, Wolfgang Joop, Djooz
 

Daniel Hechter

Daniel Hechter is een bekende modeontwerper die geboren is in Parijs. Het merk biedt de Franse levenswijze in zijn mooiste vorm: stijlvol, soeverein en creatief. Daniel Hechter combineert de Franse manière met sportieve elegantie, daardoor blijft het authentiek en kosmopolitisch. Hij was stijlbepalend voor een geheel tijdperk en creëerde markante en harmonische accenten door zijn sportief-elegante mode.

Met A.S. Création ontwikkelde hij twee behangcollecties, die ingetogen, frisse maar moderne tonen bieden. Daniel Hechter biedt met zijn collecties diverse vormgevingsmogelijkheden voor een jonge ambiance. Dat komt door de omvattende combinatie uit koele, heldere kleuren. wit, crème, grijs, chocolade, vlier, sering en violet.