Activeer Javascript om deze pagina in volledige omvang te kunnen gebruiken.

Foto uit de behangcollectie Brigitte Home - zwart/witte blokstrepen

BRIGITTE HOME BEHANG

 

Brigitte Home

Al voor de derde keer creëerde A.S. Création de licentiecollectie BRIGITTE Home. De behangcollectie van de nummer één onder de klassieke vrouwentijdschriften in Duitsland is aantrekkelijk vanwege de frisse en moderne elegantie - precies het juiste voor een trendbewust, vrouwelijk publiek.

 

 

Het hoogwaardige papierbehang van de actuele collectie speelt gracieus en vol charme met klassieke designs zoals strepen, punten en bladeren. Grote ranken vormen priëlen van bladeren. Strepen die opvallend krachtig zijn, als fijne lijnen die handgemaakt lijken, als markante guirlandes over de muur zorgen voor een spetterend effect. Speelse krakelingen à la Miró en fijne regendruppelpunten bieden een atmosfeer van vrolijkheid en lichtheid.

 

 

 

 

De tweede collectie van BRIGITTE Home hult de vier wanden in romantische bekleding, die de behaaglijkheid van de landhuisstijl en de moderniteit van abstracte decoraties bieden. Multi-dimensionale reliëfstructuren geven het wandbeeld een spannen, grijpbaar Second-View-effect. Grote bloemenpatronen en toepasselijke streepvariaties ontvouwen klassieke kleuren zoals crème, beige en mokka met hun harmoniserende, vriendelijke werking. Een fruitig en rijk bessenrood, evenals heldere nuances van wit en grijs bieden meer frisheid. Hierbij hoort een uni-behang in vintagestijl, die zich qua tint of contrast met de designs laat combineren. De bijbehorende randen zorgen voor extra stijlvariatie.

 

 

 

Met vijf verschillende themawerelden - Iceland Star, French Flower, African Earth, English Garden, Irish Leaf - biedt de eerste behangcollectie van BRIGIITTE Home de klanten de keuze uit passende wandbekleding wat betreft kleuren en stijloriëntatie. De namen van de themawerelden zijn geïnspireerd door landen- en cultuurtypische elementen, designs en kleuren.